На Полтавщині жіночка вкрала гроші з каси супермаркету і розрахувалася ними за товар

23.11.2022, 15:27 Переглядів: 5 589

 

На відео з камер спостереження видно, що вона зробила це, коли продавчиня відвернулася від каси

Мешканку селища Велика Багачка викрили у крадіжці грошей з каси місцевого супермаркету. За інформацією Миргородського райвідділу поліції, частиною привласненої готівки жінка заплатила за придбаний товар.

15 листопада близько 10.20 до відділення поліції №3 (смт Велика Багачка) надійшло повідомлення від управительки місцевого супермаркету про крадіжку грошей. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці встановили свідків правопорушення, переглянули відео з камер, розташованих у торговельній залі, та знайшли причетну до злочину особу. Нею виявилася 50-річна місцева жителька.

Юрій Ігнатченко, старший слідчий слідчого відділення Миргородського райвідділу, розповів:

- Ми з’ясували, що жінка викрала гроші, коли продавчиня відвернула свою увагу від каси. Потім фігурантка розрахувалася частиною краденої готівки за товар та вийшла з магазину. Порушницю зупинили на одній з вуличок Великої Багачки слідчий та оперативник.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі готують матеріали для повідомлення жінці про підозру у вчиненні злочину та обрання їй запобіжного заходу.

За таємне викрадення чужого майна під час дії в державі особливого правового режиму Кримінальний закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх