На Полтавщині 10-річну дитину уразило струмом на залізничному вагоні (уточнено, додано)

13.10.2022, 12:14 Переглядів: 3 033

 

Її стан – тяжкий

Вчора, 12 жовтня, о 12.28 у с. Покровському Решетилівської громади на залізничній станції «Решетилівка» 10-річний хлопець заліз на залізничний вагон, де його уразило електричним струмом. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Полтавській області.

До дитячої міської клінічної лікарні Полтави дитину ушпиталили з термічними опіками тіла 1-2 ступенів (60%). Її стан – тяжкий.

Додано:

За інформацією Полтавського районного управління поліції, 10-річний хлопчик на території залізничної станції отримав ураження електрострумом, знаходячись на одному із товарних вагонів, над яким проходила лінія електромережі. З місця події дитину медики госпіталізували до лікарні, а також повідомили про інцидент правоохоронців. Наразі обставини та причини травмування хлопчика з’ясовує поліція.

Щоб запобігти дитячому травматизму, полція рекомендує дорослим постійно контролювати дозвілля дітей та навчати їх правилам безпеки життєдіяльності. Навчайте їх безпечно поводитися з електропобутовими, газовими приладами. Розкажіть їм про заходи безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Не дозволяйте дітям проводити дозвілля біля об’єктів критичної інфраструктури, в тому числі біля залізниць, де проходять високовольтні електромережі. Небезпечно також відвідувати ліси, яри, кар’єри, глинища, хати-пустки, недобудови тощо. Наголошуйте дітям на дотриманні ними правил дорожнього руху та етики поводження у публічних місцях.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: cheline.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх