росія планує мобілізувати близько 90 тисяч військовослужбовців

29.08.2022, 17:31 Переглядів: 1 539

 

Розпочалася паніка серед населення великих міст, бо ніхто не хоче іти служити до збройних сил рф, а тим більше йти на війну

росія збільшує мобілізаційні резерви й планує мобілізувати близько 90 тисяч військовослужбовців. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону:

- При цьому застосовують різні підходи: і так звані добровольчі батальйони, і резервні батальйони, батальйони так званого «Боевого армейского резерва страны» (БАРС), які вони зараз комплектують в кожному військовому окрузі для того, щоб поповнити втрати, наростити свої зусилля і збільшити чисельність саме того угруповання, яке може бути застосоване проти нашої держави.

За словами представника ГУР МО України, сьогодні росія має значні проблеми в комплектуванні збройних сил:

- Час спливає, бліцкригу вони не отримали. Чи допоможе мобілізація більшої кількості осіб в рф? Мабуть, все ж таки ні. Тому що моральний стан військовослужбовців, як ведуть бойові дії, знижується, по-перше. По-друге, на контракт, на добровільний вступ до лав зс рф все менше охочих. Крім того, розпочалася паніка серед населення великих міст, тому що ніхто не хоче просто так іти служити до збройних сил, а тим більше йти на війну.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх