У жителя Кременчуцького району вилучили понад 2 кілограми канабісу

23.08.2022, 15:31 Переглядів: 1 272

 

Вилучені речові докази направлені на судову експертизу

На Полтавщині у жителя Кременчуцького райони вилучили понад 2 кілограми канабісу. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Незаконну діяльність місцевого жителя, який вже мав судимість за наркозлочини, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини та Луганської області спільно з органом досудового розслідування сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Козельщина) Кременчуцького райуправління, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення.

З господарського приміщення фігуранта вилучено більше ніж 2 кілограми канабісу, понад 30 рослин конопель та саморобний пристрій для вживання наркотиків, - розповів Ігор Поліщук, начальник Управління боротьби з наркозлочинністю Полтавської області.

- Вилучені речові докази направлені на судову експертизу. На даний час збираються матеріали для повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні наркозлочинів та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу, - додала Ірина Погребняк, т.в.о. заступника начальника обласної поліції.

Органом досудового розслідування, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості про викритий факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що на Полтавщині чоловік хотів продати зброю, а опинився під вартою

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх