Судитимуть держслужбовця Полтавської ОДА за зловживання службовим становищем

6.08.2022, 14:30 Переглядів: 1 696

 

Через його дії товариству, яке не виконало будівництво, перерахували майже 240 тис. грн бюджетних коштів

Решетилівська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього державного службовця одного з відділів Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації. Про це інформує прокуратура Полтавщини.

Його підозрюють у зловживанні службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи всупереч інтересам служби, що завдало істотної шкоди державним інтересам, та видачу завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, наприкінці 2020 року держслужбовець знав, що посадовці київського товариства внесли до 3 актів приймання виконаних робіт неправдиві відомості щодо будівництва амбулаторії на території колишнього Кобеляцького району. Попри частково не виконані роботи та не поставлене обладнання він надав вказані акти в бухгалтерію Департаменту, на підставі яких товариству перерахували майже 240 тис. грн бюджетних коштів.  

Під час досудового розслідування з метою відшкодування завданих збитків прокуратура пред’явила до обвинуваченого позовну заяву.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх