На Лубенщині чоловік убив односельця

25.07.2022, 19:20 Переглядів: 1 797

 

Його затримали

35-річного мешканця Оржицької тергромади підозрюють у вбивстві 48-річного односельця. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

22 липня, близько 14.00, до сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Оржиця) Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від старости Чутівського старостату, що у приватному будинку одного із сіл виявили тіло місцевого мешканця без ознак життя. 

- Під час проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій працівники поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, встановили, що у житловому будинку одного із сіл Оржицької тергромади під час спільного відпочинку між чоловіками виник конфлікт. У ході сварки 35-річний фігурант вбив 48-річного односельця. Оперативники карного розшуку та слідчі Лубенського райвідділу швидко встановили підозрюваного та затримали його у поряду ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу, - зазначив Петро Скічко, начальник Лубенського райвідділу поліції.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх