Вони або тупі, або у відчаї - експерт про дії росії в Україні

25.04.2022, 20:31 Переглядів: 2 537

 

Про це говорить хоча б те, що російське командування скерувало на Донбас переможених солдатів

Росія вже тиждень намагається агресивно атакувати позиції Збройних сил України, називаючи це "другим етапом спецоперації". Однак якихось успіхів та значних результатів окупанти не отримали. Це констатував професор стратегічних досліджень у Сент-Ендрюському університеті Філліпс О'Брайен в ефірі BBC Radio 4 Today.

Аналітик зауважив, що за час повномасштабної війни проти України російське командування виявило ознаки дурості та розпачу. Колосальні втрати окупантів практично роблять неможливим зрушення з мертвої точки лінії фронту.

- Насправді вони майже не просунулися. Вони зазнали так багато втрат у київській кампанії та інших… і, наскільки ми можемо судити, вони воюють не дуже розумно, – заявив О'Брайєн.

Експерт зауважив, що переможених окупантів перекинули з північного напрямку на Донбас. Військо зазнало поразок, виснажене та неефективне.

- Ці солдати, яких вивели з Києва, були переможеними солдатами – вони бачили та вчиняли військові злочини, вони бачили, як гинуть люди, вони були виснажені, вони втратили техніку. Той факт, що росіяни не дають спокою, є ознакою або тупості, або розпачу, – резюмував аналітик.
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх