Зеленський: «Ми могли б деблокувати Маріуполь, якби отримали достатньо зброї»

12.04.2022, 02:29 Переглядів: 1 210

 

Президент наголосив, що в цьому питанні Україна все ще залежить від постачання, від наших партнерів

Президент Володимир Зеленський наголосив, що для того, щоби Збройні сили могли  швидше звільняти від російських окупантів українські міста, зокрема - Маріуполь, необхідно більше зброї, літаків та бронетехніки. Про це він заявив у відеозверненні.

Зеленський зазначив,що захисники  б?ють окупантів "недоступною для російських військових мудрістю та продуманою тактикою". Але якщо говорити про зброю, то ми все ще залежимо від постачання, від наших партнерів.

- На жаль, ми не отримуємо стільки зброї, скільки необхідно, щоб швидше закінчити цю війну. Щоб повністю знищити ворога на нашій землі. І щоб виконати ті завдання, які для кожної нашої людини є очевидними. Зокрема, - щоб деблокувати Маріуполь, - сказав він.

Президент наголосив, що якби ми отримали літаки й достатню кількість важкої бронетехніки, необхідну артилерію, ми б могли це зробити. Але наразі все ще доводиться "домовлятися та переконувати".

- Впевнений, що ми отримаємо майже все, чого потребуємо. Але втрачається не тільки час. Втрачаються життя українців. Життя, які вже не повернути. І це – відповідальність і тих, хто досі тримає необхідну Україні зброю на складах.  Відповідальність, яка назавжди залишиться в історії. Як залишиться в історії й наша вдячність. Вдячність тим державам і тим політикам, які реально допомогли. Які не зволікали. Які не торгувалися, коли від допомоги залежало життя, - сказав Зеленський.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх