російські війська перегрупуються перед наступом на Харків - розвідка

9.04.2022, 05:31 Переглядів: 1 414

 

В Україні проявилися слабкі сторони російської армії

Російські військові перегрупуються на сході України і планують просуватися до Харків. Про це повідомив начальник військової розвідки України Кирило Буданов у коментарі CNN.

— Вони перегрупуються в бік Ізюму через Бєлгород. Рухаються через Бєлгород. Вони вводять додаткові війська в Бєлгород, щоб компенсувати свої втрати в Україні, — заявив Буданов. — Вони планують наступати в першу чергу на Харків. Вони спробують добити місто Маріуполь і тільки після цього можуть спробувати ініціативно наступати на Київ.

Буданов закликав союзників України надати «дійсно серйозну» військову підтримку, щоб допомогти протистояти російському наступу. Він сказав, що важка артилерія, зенітно-ракетні комплекси і бойові літаки необхідні для використання «проти російських сухопутних військ». 

— Україні потрібна дійсно серйозна підтримка важкими озброєннями, і вона потрібна нам не завтра, вона потрібна нам сьогодні, — сказав він. 

Буданов зазначив, що в Україні проявилися слабкі сторони російської армії. За його словами, російські війська зазнали поразки в районі Києва, а їх військовим зусиллям перешкоджала Логістика. 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: CNN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх