В Енергодарі рашисти влаштували стрілянину та вибухи на мирному мітингу: є поранені

2.04.2022, 19:20 Переглядів: 1 406

 

Відомо про чотирьох містян, які потрапили до лікарні з травмами та важкими опіками

В Енергодарі Запорізької області сьогодні, 2 квітня, близько 11.40 пролунала серія гучних вибухів під час мирного мітингу. Про це інформує офіційний канал НАЕК «Енергоатом».

Зранку мешканці Енергодару зібралися на мирний мітинг у районі БК «Сучасник» на підтримку України, вони співали гімн і розмовляли між собою. За цим спостерігали русскофашистські окупанти. Коли енергодарці стали розходитися, під’їхали автозаки, у які загарбники почали пакувати місцевих.

За кілька хвилин місто здригнулося від звуків вибухів та масованих обстрілів мирних жителів. Нажахані енергодарці почали тікати у різні сторони. Спрацювали сирени автівок навіть у віддалених від місця вибуху вулицях.

Відомо про чотирьох містян, які потрапили до лікарні з травмами та важкими опіками. Місцеві медики роблять все від них залежне у скрутних умовах майже повної відсутності ліків і матеріалів і намагаються врятувати людям життя та здоров’я. Деяких постраждалих сьогодні відпустять додому після необхідних процедур.

Після інциденту в Енергодарі почали глушити зв’язок: зник провідний інтернет, телефонні дзвінки також неможливі. Рашисти діють так, щоб світ не дізнався про їхні злочини проти мирних енергодарців. Зокрема, сьогоднішні вибухи та масовані обстріли невинних людей.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх