Вибухи біля Львова: авіаудар окупантів по Яворівському полігону, загинуло 9 людей, 57 травмовано (оновлено)

13.03.2022, 10:43 Переглядів: 6 920

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація

З’явилася офіційна інформація про вибухи, які чули у Львові.

«Окупанти здійснили авіаудар по міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет.

Інформація щодо потрепілих встановлюється.

Міжнародний центр миротворчості та безпеки знаходиться в місті Яворів, Львівська область», - йдеться у повідомленні ОВА.

 

Раніше депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич написав на своїй сторінці у фейсбуці, що спрацювала протиповітряна оборона, пославшись на інформацію від військових.

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Львівщина вперше прийняла авіаудар. Міжнародний центр миротворчості та безпеки - це офіційна назва «Яворівського полігону», який розташований в 30 км від Львова.

7.48. Додано

Атаку на Яворівський полігон, що у Львівській області, в національному ефірі прокоментував радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, повідомляє 24 канал.

- Це робиться, тому що росіяни пробують показати: немає жодного безпечного місця в Україні, місця, де можна бути спокійним,
– зазначив Денисенко.

Так ворог хоче деморалізувати українське суспільство. Радник міністра пояснив, що свідченням цього є тривалі повітряні тривоги майже на всій території країні як у ніч на 12, та і на 13 березня.

10.32 Додано:

Внаслідок обстрілу Яворівського полігону біля Львова загинуло 9 людей. Ще 57 людей поранено. Наразі продовжують гасити пожежу та розбирати завали. Про втрати серед українців внаслідок цинічної атаки росіян на полігон у Львівській області розповів на пресконференції голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За попередньою інформацією, рф запустили 30 ракет, частину з них збили ППО.

Міністр оборони Олексій Резніков говорить про 8 ракет, випущених по Яворівському полігону. Це лише за 35 кілометрів від польського кордону. Резніков вважає, що такі дії рф є достатньою підставою для закриття неба над Україною.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх