На Полтавщині шкільний завгосп витратила 20 тисяч гривень, які батьки здавали на харчування

28.01.2022, 10:01 Переглядів: 3 053 Коментарів: 3

 

На момент скоєння злочину жінка була вагітною

20 січня Карлівський суд призначив покарання шахрайці - 2 роки позбавлення волі, але замінив його на іспитовий термін. Про це стало відомо з судового провадження №1-кп/531/50/22.

20 257 грн - саме таку суму привласнила завгосп Попівського навчального виховного комплексу №1. Вона повинна була перерахувати гроші на депозитний рахунок навчального закладу, щоб адмінстрація оплатила харчування і оздоровлення дітей, але не зробила цього.

Крім того, 9 червня вона привласнила ще 2 297 грн, які здали батьки вихованців дошкільної групи «Сонечко» на харчування.

На суді жінка розповіла, що кошти взяла на лікування дитини та власні потреби. У скоєному щиро розкаюється.

Приймаючи рішення, суд врахував пом'якшуючі обставини - щире каяття жінки та її вагітність.

Суд визнав її винною за ч.1 та ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство) та призначив 2 роки позбавлення волі. Також суд застосував до жінки ст.75 ККУ (звільнення від відбування покарання з випробуванням) строком на 2 роки.

Автор: Філіп Мостовий Джерело фото: life.pravda.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

26
28 січня 2022 11:14

Расскажите  еще   как  нужно  украсть,  потом  "щиро  покаятися" и не  понести  наказание. Что то  не  пишут,  что  суд  обязал  вернуть  деньги.  Короче инструкция как  украть  чужое.  Быть  беременной  и  покаяться.


13 1
1 169
28 січня 2022 11:19

Цитата: Мария
Расскажите  еще   как  нужно  украсть,  потом  "щиро  покаятися" и не  понести  наказание. Что то  не  пишут,  что  суд  обязал  вернуть  деньги. 

Хитрожопая бухгалтерша Малецкого сдриснула с тремя миллионами и тоже ничего. Делают вид что ее ищут. А сами даже в розыск не подали. И фамилию не озвучили. Наверняка сидит дома в Кременчуге, живет припеваючи и в ус не дует. Еще немного осталось, и по истечению срока давности она тоже принесет извинения и снова вернется на работу к Малецкому.

И где правосудие? Где? Куда смотрит? Глаза на *** повылазили? 

Сплошная круговая порука и преступный симбиоз мусаров, прокуратуры, судей и власти. Гадко и мерзко! Не удивляйтесь, что вас всех ненавидят!

 


19 1
19
28 січня 2022 11:32

Думаю деньги сданы в фонд борьбы с корупцией в кратном размере .   Поэтом  суд и прокурор учли смягчающие обстоятельства .   Могу ошибатся и схема намного сложнее .   Но однозначно  детям они не вернутся .  


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх