У Кременчуці нетвереза дівчинка-підліток, ймовірно, намагалася покінчити з собою (додано)

21.01.2022, 09:32 Переглядів: 4 159 Коментарів: 1

  
Зараз вона у реанімації

20 січня близько 23.00 до реанімації дитячої лікарні привезли 16-річну дівчину, яка, ймовірно, намагалася покінчити з собою. За інформацією оперативних служб, у неї було отруєння алкоголем та множинні пошкодження поверхні рук.

Пресслужба Кременчуцького райуправління поліції спробу самогубства наразі не підтвердила, тож чекатимемо на коментар від правоохоронців.

Родина раніше не потрапляла в поле зору поліції. Зараз до справи долучаються ювенальні поліцейські, вони спілкуватимуться з родиною, аби з'ясувати, з ким дівчина вживала алкоголь і чому їй стало погано. Відомо, що о 19.00 вона повернулася додому, а близько 23.00 їй стало зле.

Додано:

Як повідомила ТЪ заступниця директора з навчально-методичної роботи Кременчуцького педколеджу Наталія Деньга, де навчається дівчина, зараз дитина знаходиться у задовільному стані, її вже переводять з реанімації до звичайної палати.

У навчальному закладі конфліктів у неї не було, з іншими студентами вона знаходила спільну мову. У педколеджі залучатимуть психолога, який надалі працюватиме з дитиною, колектив всіляко підтримуватиме дівчину.

Додано:

Як стало відомо «Телеграфу» з наших джерел у педколеджі, дівчину вже виписали з лікарні додому, у понеділок, 24 січня, вона планує вийти на навчання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
21 січня 2022 16:06

Ух там какой то полтергейст. сразу учитель по не понятным причинам(мы как читатели не знаем),счас студентка.Интересно кто ей продал и наливал.


3 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх