У Кременчуці з будмайданчика вкрали електроінструменти

25.11.2021, 08:28 Переглядів: 1 926

 

Злодіїв затримали за кілька годин

До Кременчуцького районного управління поліції за допомогою звернулися представники місцевого товариства, які повідомили, що в ніч на 23 листопада з будівельного майданчика зникли електроінструменти. Як повідомили у пресслужбі поліції, оперативники та слідчі протягом кількох годин встановили підозрюваних. Ними виявилися 32 та 37-річний місцеві чоловіки. Один із яких раніше мав проблеми із законом за подібні кримінальні правопорушення.

- Під час обшуків вдома у фігурантів, поліцейські вилучили речові докази, що свідчать про їх причетність до правопорушення. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам підозр у скоєнні крадіжки та обрання  їм запобіжних заходів, - розповів Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління поліції.
Вкрадене знайшли у них вдома
Вкрадене знайшли у них вдома

За даним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі. У рамках досудового розслідування слідчі перевіряють інформацію щодо причетності фігурантів до подібних злочинів на території міста та Кременчуцького району.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх