Впізнала попутниця: взяли під варту 29-річного підозрюваного в убивстві

22.11.2021, 18:35 Переглядів: 7 696

 

Чоловіка розшукували майже три тижні

Сьогодні, 22 листопада, на залізничній станції «Миргород» (Південної залізниці) поліція затримала Віктора Руденка, підозрюваного у вбивстві 30-річної жінки, який намагався уникнути кримінальної відповідальності. Поліцейським допомогла інформація від жительки Полтавщини, яка побачила його в одному з вагонів потягу і впізнала. Про це повідомила пресслужба поліції.

Нагадаємо, 4 листопада у Миргородському районі, поряд зі станцією «Ромодан», місцеві жителі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Опрацювавши отриману інформацію, слідчі заочно повідомили про підозру 29-річному мешканцю Харківської області та оголосили його у державний розшук.

 

Після отримання телефонного повідомлення про перебування розшукуваного в одному з потягів внутрішньообласного сполучення, на проміжну станцію скерували оперативних працівників та екіпажі сектору реагування патрульної поліції. Підозрюваного затримали під час стоянки поїзда.

Фігурантові вже вручили підозру у вчиненні умисного вбивства. За клопотанням слідчого, погодженим з прокуратурою, Миргородський міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх