У Миргороді жінка продавала наркотики курортникам

15.11.2021, 18:07 Переглядів: 2 005

 

Доки не попалася поліцейським

Миргородчан підозрюють у причетності до продажу наркотиків та психотропів на території курортного містечка. Про це повідомила пресслужба поліції.

- Під час санкціонованих обшуків вилучили канабіс, амфетамін, солі, метамфетамін та інші наркотики та психотропи, а також лабораторне приладдя, банківські картки, гроші, мобільні телефони та сім-карти, - розповів Ігор Поліщук, тимчасовий виконувач обов’язків начальника регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю.

Слідчі та оперативники встановили, що замовлення на наркотики приймалися через спеціально створений телеграм-канал.

- За підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин слідчі, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 36-річну мешканку Миргорода. Жінці вже повідомлено про підозру та вручено клопотання щодо обрання їй запобіжного заходу. Наразі тривають слідчі дії з метою встановлення доказів причетності до протиправної діяльності інших фігурантів, - повідомив Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини.

У рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання про накладення арешту на майно. Слідчі здійснюють розслідування за ч.1, 2 ст.307 (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію слід відкрити діалог за посиланням та виконати необхідні дії за інструкцією. Треба вказати населений пункт, адресу та геолокацію (за можливості).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх