На Полтавщині вихователі заклеїли дитині рот та замотали руки й ноги скотчем (доповнено)

15.11.2021, 13:48 Переглядів: 4 828

 

Вони це зробили, щоб дитина не плакала під час тихої години

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький на своїй сторінці у фейсбуці написав про те, як вихователі у Диканській громаді змусили дитину не плакати під час тихої години – вони замотали її руки й ноги скотчем, а потім заклеїли рот.

Жахлива подія, від якої стає моторошно! Мене повідомили про випадок знущання над дитиною, який трапився у Диканській громаді! Під час тихої години 4-річній дівчинці, аби вона не плакала, вихователі скотчем замотали руки та ноги, а потім ще й заклеїли рот. Звертаюсь до керівництва ГУ Національної поліції у Полтавській області щодо перевірки фактів та обставин цієї надзвичайної події! Я не вказую назву населеного пункту, ані прізвища працівників і, звісно, дитини – зрештою, усі обставини повинні бути з'ясовані та підтверджені, або спростовані. Не хочу, щоб дана історія замовчувалася, як це відбувалося неодноразово в інших випадках, – написав Біленький.

У своєму дописі він відмітив речника Нацполіції Полтавщини Юрія Сулаєва.

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції, жодного повідомлення про протиправні дії з боку працівників дошкільного закладу від батьків чи опікунів до правоохоронців не надходило. Наразі викладені факти в розміщеній у соціальних мережах публікації ретельно перевіряються поліцією. За результатами перевірки буде надана правова оцінка  даній події та поінформована громадськість.

Доповнено:

15 листопада до поліції звернулася 40-річна жінка, яка повідомила, що в одному із дошкільних закладів Полтавського району виховательки зв’язували скотчем ноги та руки її малолітній доньці. За словами заявниці, цю інформацію вона почула від дитини.   

Наразі слідчим поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання щодо внесення за даним фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовує слідство.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: rbc.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх