17-річний юнак, який досмерті забив чоловіка на зупинці і зняв це на відео, сяде на 7 років

1.11.2021, 13:32 Переглядів: 2 603

В ході розслідування справу перекваліфікували з вбивства через необережність на умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть

Київський районний суд Полтави виніс вирок місцевому 17-річному юнаку, який 13 жовтня 2020 року, близько 16.00, на зупинці громадського транспорту «Сінна», побив 47-річного чоловіка, який 27 жовтня помер у лікарні. Про це повідомила пресслужба поліції.

Нагадаємо, що тоді ще  16-річний хлопець, назвавшись представником Нацдружини, заходився лупцювати чоловіка, якого запідозрив у вживанні наркотиків. «Виховний» процес хлопець знімав на телефон.

У ході досудового розслідування за ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, встановили додаткові обставини та перекваліфікували кримінальне провадження на ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Після завершення досудового розслідування кримінальне провадження із обвинувальним актом 21 квітня 2021 року направили до Київського районного суду, який 29 жовтня оголосив вирок, засудивши юнака до 7-ми років позбавлення волі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх