У Полтаві під час бійки 42-річний чоловік отримав удар ножем

10.07.2021, 13:05 Переглядів: 2 104

Наразі шукають 39-річного нападника, який вже мав проблеми із законом

До поліції Полтави вночі 8 липня надійшла інформація від місцевого мешканця про бійку між чоловіками біля одного з магазинів (поблизу зупинки громадського транспорту) на вулиці Степового Фронту, Шевченківського району. Про це інформує Полтавське райуправління ГУНП.

За попередньою версією слідства, близько 23.00 між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У ході з’ясування стосунків один із полтавців вдарив ножем іншого. 42-річного пораненого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу та з'ясували ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Паралельно поліція встановлювала особу, яка поранила потерпілого. Нею виявився 39-річний місцевий мешканець, який вже мав проблеми із законом. Наразі чоловіка шукають, йому повідомлять про підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

За даним фактом слідчий поліції Полтави вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх