На Полтавщині поліцейські 3 години шукали зниклих у нічному лісі «туристів»

2.05.2021, 12:34 Переглядів: 11 345

 

Усіх знайшли живим та неушкодженими

Пізно ввечері, 1 травня, до поліції Котелевщини надійшло повідомлення від жителя Великорублівської тергромади Полтавського району про зникнення 4-х жителів села Нестеренки. Чоловік зазначив, що три жінки та один чоловік виїхали відпочити до лісу на Chevrolet Aveo та не повернулися. Найгірше, що в темних і холодних хащах «туристи» залишилися без зв’язку – розрядилися мобільні.



Пошукова операція тривала близько 3 годин. На прочісування лісового масиву відрядили майже весь особовий склад сектору поліцейської діяльності № 1 (Котельва) Полтавського райуправління. І це при тому, що цієї ночі чимало працівників підрозділу залучили до забезпечення публічного порядку під час Великодніх богослужінь.


Виснажених випробуванням людей відшукали працівники сектору реагування патрульної поліції на чолі з керівником місцевої поліції та його заступником. 


- Люди були налякані та дуже схвильовані, бо в них розрядилися мобільні телефони й вони залишилися в «полоні» лісу та холодної ночі. Загрози для життя і здоров’я людей немає. На часі вони мають можливість відсвяткувати Великдень у колі рідних, - повідомив Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності.
Теги: заблукали
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх