На Полтавщині директора підприємства підозрюють у заволодінні 780 тисячами бюджетних гривень

2.05.2021, 13:03 Переглядів: 2 014

Директору приватного підприємства повідомили про підозру у заволодінні чужим майном, вчиненому в особливо великих розмірах, видачі і використанні завідомо неправдивих офіційних документів та службовому підробленні

На Полтавщині директора підприємства підозрюють у заволодінні 780 тисячами бюджетних гривень, повідомляє пресслужба прокуратури.

 

За даними слідства, директор, маючи зупинену ліцензію на виконання будівельних робіт, шляхом подачі на вебпортал уповноваженого органу з питань закупівель «Prozorro» неправдивих відомостей про наявність такої ліцензії отримав перемогу в тендерній процедурі.


У подальшому він уклав із відділом культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради договір підряду на проведення ремонту місцевого будинку культури. Однак, не виконавши зобов’язань у повному обсязі, упродовж жовтня 2018 – вересня 2019 років підозрюваний підписав сім актів виконаних будівельних робіт, завищивши обсяги та вартість ремонту, унаслідок чого вказаним відділом Глобинської міської ради приватному підприємству з державного бюджету безпідставно перераховано понад 780 тис. грн.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх