На Полтавщині чоловік «майже підірвав» приміський потяг

28.04.2021, 08:04 Переглядів: 1 969

За це чоловік отримав рік іспитового строку

Реальний строк ув’язнення отримав житель села Писарщина Гребінківської громади за, як з’ясувалося в ході слідства, віртуальну підготовку вибуху у вагоні приміського потягу сполученням «ст. Гребінка – ст. ім. Т. Шевченка».


За даними офіційного сайту Нацполіції, Гребінківський районний суд Полтавської області засудив 52-річного чоловіка до двох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік.


Як стало відомо журналістам «Телеграфа», жителя об’єктивно обвинувачували у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху.


«Восьмого січня, близько 20:30 години, чоловік зі свого мобільного телефону здійснив дзвінок на лінію «102» та повідомив оператору про підготовку вибуху у вагоні приміського потягу», - йдеться в офіційних матеріалах судової справи.


Тоді, під час проведення огляду місця події, працівники-вибухотехніки небезпечних предметів не виявили. На щастя, інформація про підготовку вибуху не підтвердилась. У ході проведення першочергових слідчих дій оперативники разом зі слідчими встановили особу «мінувальника». Він визнав свою вину та, в подальшому, активно співпрацював зі слідством.

Теги: мінування
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх