За вихідні патрульні у Кременчуці впіймали 8 п'яних водіїв

26.04.2021, 15:46 Переглядів: 1 750 Коментарів: 3

 

Не сідайте за кермо напідпитку

За вихідні у Кременчуці впіймали 8 п'яних водіїв, повідомляє пресслужба патрульної поліції.


24 квітня близько 17.00, на вулиці Миру охоронці порядку зупинили ВАЗ 2107, водій якого керував автомобілем з непристебнутим ременем безпеки. Під час спілкування із 26-річним хлопцем, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння останній спочатку погодився, але надалі відмовився від проведення лабораторних досліджень в присутності двох свідків.

Того ж дня, близько 23.00, на вулиці Олександра Білаша охоронці порядку отримали повідомлення від небайдужих громадян про, ймовірно, нетверезого водія за кермом автомобіля Opel. Зупинивши вказаний транспортний засіб, інспектори справді помітили у 38-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер Драгер показав результат — 1,84 ‰, що майже у 9 разів перевищує допустиму норму.


25 квітня на вулиці Республіканській патрульні зупинили автомобіль ЗАЗ за порушення правила дорожнього руху. Під час спілкування із 55-річним керманичем, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та з’ясували, що останній вже позбавлений судом права керування за подібне правопорушення. Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Того ж дня, близько опівночі, на проспекті Свободи інспектори отримали виклик про ДТП. Прибувши на місце, охоронці порядку з'ясували, що 31-річна водійка автомобіля Honda не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на клумбу. Під час спілкування з жінкою, інспектори виявили у неї ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння остання категорично відмовилась.


На всіх водіїв інспектори склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відповідні адміністративні матеріали.

Теги: ст.130
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
26 квітня 2021 17:44

БУХНИ за рулем, пополни бюджет


0 0
67
26 квітня 2021 18:12

Ничего их не берёт: ни сумма штрафа, ни моральные устои, ни тюрьма, ни возможность взлететь на небеса. Может они что-то знают.


0 0
0
26 квітня 2021 18:32

Цитата: FanFootball

Может они что-то знают.

Повинна бути незворотна конфіскація авто на місці, причому не важливо, хто власник авто. Коли закінчаться авто (друзів, рідних, знайомих), тоді буде ефект. Штраф вони звикли не оплачувати, а їздити можна і без посвідчення, поки є на чому. 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх