На Полтавщині п'яний водій намагався спалити автівку, щоб уникнути покарання

13.04.2021, 14:28 Переглядів: 2 094

 

Він не лише сів за кермо напідпитку, але й без прав

На Полтавщині п'яний водій намагався спалити автівку, щоб уникнути покарання, повідомляє пресслужба поліції.


12 квітня, о 22.20 у селі Балясне, Диканської громади, завдяки вчасному інформуванню небайдужих, поліцейські зупинили водія ВАЗ-2106 у стані алкогольного сп’яніння. На початку березня він вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку. Цього разу, під час складання адміністративних протоколів, водій ще й підпалив своє авто. На щастя, ніхто не постраждав.


- Отримавши інформацію від громадян, поліцейські зупини даного водія на одній із вулиць села Балясне. Під час освідування його на стан сп’яніння, «Драгер» показав 1,93 проміле алкоголю в крові. Поліцейські зафіксували цей показник і склали на водія три адміністративні протоколи: за частиною 2 статті 130 (Повторне керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння), частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) та за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення, - зазначив Ігор Гурин, начальник сектору поліцейської діяльності №2 (смт Диканька) Полтавського районного управління поліції.


Під час оформлення протоколів правопорушник намагався спалити свій автомобіль. Але рятувальники, які миттєво прибули на виклик поліції, пожежу ліквідували. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх