На Полтавщині на «Київській трасі» Range Rover врізався у фуру: водій у тяжкому стані

31.03.2021, 10:38 Переглядів: 6 057 Коментарів: 2

 

Обставини ДТП встановлюють

На Полтавщині на «Київській трасі» позашляховик врізався у фуру. Як повідомив «Телеграфу» речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, аварія сталася на трасі М-03 неподалік Хорола. 



Водія Range Rover забрала «швидка». Він з у лікарні, у тяжкому стані. Через аварію тимчасово перекривали рух трасою, наразі він відновлений. 


 


Обставини ДТП встановлюють. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: ГУ НП у Полтавській області Джерело відео: Drive Help KremenЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

199
1
31 березня 2021 15:59

Был бы ланос или ваз, то от водителя только фарш остался б. А так английский автопром в очередной раз подтвердил, что лучший!


3 2
0
31 березня 2021 17:49

Насправді це досить дискусійне питання. Маючи авто за декілька (кілька десятків) мільйонів ще не означає, що людина купила собі абонемент на вічне життя. Вже досить давно спостерігається дивна тенденція: люди живуть так і поводять себе таким чином, наче вони геть безсмертні. 

Залежність між класом авто і його безпекою, звісно, є. Проте низько літати на швидкостях багато (в декілька разів) більше максимально дозволеної (200 замість 90 км/год) і при цьому почувати себе захищеним тонким шаром заліза за дикі гроші - це дивно. Навіть якщо капсула ціла і нікого не зажало, то розрив внутрішніх органів від перевантаження при різкому сповільненні вельми ймовірний (певно, внутрішні органи не знають, скільки коштує авто, бо поводили би себе інакше).

Ланоси і вази то є найкращі авто, не треба про них так погано. 



Дороге авто дарує хибну надію на безпеку. Я віддав би перевагу поїздці з дідом на копійці, який знає, що то є труна на колесах і більше 60 км/год не їздить, такій самій поїздці, але на вольво XC90 2021 року з водієм "ты знаешь, сколько бабок я отдал за эту тачку? Она танк! Щас 200 втопим и погнали."


17 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх