Кременчуцька виховна колонія збирає допомогу на ремонт

16.02.2021, 08:18 Переглядів: 2 521 Коментарів: 6

 

Начальник закладу заявляє, що від керівництва вимагають покращення умов, а грошей не дають

Кременчуцька виховна колонія (для неповнолітніх) збирає допомогу на ремонт. Про це «Телеграфу» повідомив Олександр Сайко, директор закладу. Він вже звернувся по фінансову допомогу голови Полтавської облради Олександра Біленького.


- Ми шукаємо кошти для приведення умов утримання вихованців до належного стану, - розповідає Сайко. - Від нас вимагають, але коштів на це немає, тому ми звертаємося з проханням про допомогу до всіх, до кого можемо. Там є проблеми і зі спальнями, вони ще казарменного типу, і з туалетами. Ми вже почали ремонт своїми силами, там де можемо. Але все ми не потягнемо. Тому просимо всіх, може хто може допомогти коштами чи матеріалами. Закрити нас не можуть, адже ми зараз єдина колонія для малолітніх хлопців.


За словами Олени Удовицької, замначальника колонії, наразі вихованці живуть у великих кімнатах до 20 осіб. Европейські стандарти ж вимагають 5-6 підлітків у одній кімнаті:


- Зараз у кімнатах шпалери, а має бути фарба, - говорить О. Удовицька. - На вигляд це має бути не колонія, а скоріше табір. Має бути більш-менш домашня атмосфера. Нас не закриють, бо ми остання колонія для неповнолітніх, а діти мають бути окремо від дорослих, бо це не добре впливатиме на їх перевиховання. 


Наразі у закладі перебуває 69 підлітків. Частина з них потрапила до Кременчука після закриття таких же колоній у інших містах України. 


Закладу наразі потрібно усе для ремонту, позаяк потрібно перебудувати усе: зробити більше кімнат та обладнати їх, аби розселити вихованців. Виховній колонії для цього потрібні будівельні матеріали, меблі, техніка та фінанси. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
16 лютого 2021 09:18

наверное тоже продадут...а помощь пусть депутаты окажут ибо у народа денег нет, а всё у них.


18 1
294
16 лютого 2021 10:59

А в судах вже немає коштів на марки - таке останній раз було мабуть років 20 назад.

 

"Гірше не буде!", "Аби не бариги!" -  кричали вони і бігли натовпом голосувати за телесеріал.

 

А гірше буде, поки не навчимось хоча би  думати на виборах bowtie 


8 17
0
16 лютого 2021 18:33

Мы ж ассоциацию с Европой подписали в 14-м году. По телеку обещали европейские зарплаты и пенсии. А теперь почему-то колония просит скинуться на ремонт. Может президенту письмо написать, чтоб вместо великой стройки развязок и музеев революции, немного уделил внимание более приземлённым вещам? Хотя, о чём это я, просто денег нет. Европа выдачу кредитов задерживает, чтоб эти деньги Китайцам не ушли, после беспредела с акциями. У агрессора попросить уже не получится. Только землёй торговать осталось, чтоб состояние сколотить и свалить в закат, чем правительство и занимается сейчас.


11 3
4 371
1
16 лютого 2021 18:46

Цитата: ulyanov
і бігли натовпом голосувати за телесеріал.
а тепер мовчки сидять , тільки мінусуютьlaughing, бо то єдине що їм залишається шоб не відсвічувати...Взагалі через якісь півроку виявиться, що ніхто за голобородькаштанька не голосував.


2 9
0
17 лютого 2021 08:31

Минюст выставил на продажу первую тюрьму

Министерство юстиции совместно с Фондом госимущества выставило на аукцион Ирпенский исправительный центр (№132), расположенный в поселке Коцюбинское Киевской области. Стартовая цена лота 220 211 588 гривен.

Новости от Корреспондент.net 


1 0
0
17 лютого 2021 10:14

Пускай минюст и вторую выставляет сразу на продажу - вот этот элитный "детский" садик сумашедшей площади и в самом центре города. Он там и наф не нужен.  Не такие уже там и детки сидят, чтобы их нельзя было с взрослыми в одном месте содержать. Лобурякам по 16-17 лет же в среднем - уже не маленькие. Да и не слишком ли шикарно как для 69 человек организовывать отдельную тюрму и раздувать штат. Сократить этих побирушек. 


10 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх