«Якби патрульної поліції не було, по вулицям ходив би ППС, який зшибав би дєньги і сємєчки», – Малецький

22.12.2020, 14:04 Переглядів: 4 202 Коментарів: 12

 
Як у Кременчуці ділили гроші на «профілактику правопорушень»

Сьогодні, 22 грудня на сесії міської ради приймали «комплексну програму профілактики правопорушень на 2021 рік», яка передбачає виділення коштів на потреби поліції.

 

Депутат Денис Терещенко (Ревівка) вніс правку і запропонував віддати гроші не патрульним, а Кременчуцькому відділу поліції. Мовляв, вони працюють більше і їм потрібніше:

 

- Давайте відверто проговоримо це питання. Коли Хатія Деконаїдзе поїхала з України, вона в останню мить не розповіла, для чого вона створювала патрульну поліцію Кременчука і що вона мала робити. Зараз це яскрава така ширма. Ми всі до них телефонуємо, вони приїжджають, щось там слухають, а потім викликають нормальних хлопців з Національної поліції ГУ НП, які захищають населення, розв’язують усі питання, порушують кримінальні справи та таке інше. На мою особисту думку, управління патрульної поліції, яке працює у м. Кременчук, усі завдання перед народом України виконало: вони розбили усі машини, зараз ніхто не хоче іти туди працювати. І перші люди, які йшли на хвилі, вони всі вже залишили ці лави, бо доводиться працювати як раніше. Неодноразові мої особисті прохання про налагодження питання проїзду великовантажного та великогабаритного транспорту через Крюківський міст залишилося поза увагою, – заявив Д. Терещенко.

 

Віталій Малецький назвав позицію депутата суб’єктивною і наголосив, що насправді «вони працюють»:

 

- Якби патрульної поліції не було, по вулицям ходив би ППС, який зшибав би дєньги і сємєчки, інагда сігарєти. Я особисто на Молодіжному виріс, я трішки знаю, – сказав мер.

 

Погодився з Денисом Терещенком і Олександр Плескун (Раківка), пожалівшись на те, що 5 років патрульна поліція ніяк не реагувала на наливайки на Раківці:

 

- Наливайки працюють усю ніч, не витримують графіку праці відповідні заклади. Ми просили здійснити відповідні дії. Але вибачте, постійні відписки на наші запити. І ці заклади як працювали цілу ніч, так і працюють. А коли ти під’їжджаєш, представляєшся, і просиш все ж таки перевірити  графік роботи установи, я не пам’ятаю жодної постанови, яку б винесла дана служба. Якщо ми підтримуємо їх, вони повинні хоч прислухатися до міської ради, до депутатів, – заявив О. Плескун.

 

Проте правку не прийняли, бо підтримало її лише 8 депутатів.

 

Депутат Лариса Гориславець, у свою чергу, вказала на те, що програма, яку приймають – це «не профілактика правопорушень, а матеріальна допомога». В. Малецький погодився, сказавши, що «профілактикою» можна назвати лише один пункт програми і заявив, що позаяк гроші виділяють з вільного залишку, який формується наприкінці року, у розробників буде час, аби доопрацювати програму.

 

Рішення прийняли у цілому.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 12

228
22 грудня 2020 14:22

Чем больше в последнее время читаю цитаты Малецкого, тем больше убеждаюсь какой же он "недалекий". Идеальная тряпичная кукла для "кукловодов".


32 3
1 031
22 грудня 2020 14:36

Полиция нужна, не спорю.  Но данная (современная, патрульная) полиция кошмарит в основном только водителей. Пеших патрулей вообще не видно. Во дворах (закоулках) их не встретишь . "Старые пэпсы" хоть пешком ходили и наркош гоняли.


41 1
0
22 грудня 2020 15:56

нынешние ещё хуже предедущих, те хоть законы знали...


27 0
423
22 грудня 2020 16:10

Цитата: stronzo
Чем больше в последнее время читаю цитаты Малецкого, тем больше убеждаюсь какой же он "недалекий"
як і його виборці 


19 2
0
22 грудня 2020 17:39

Патрульные погут намного оперативней отреагировать на правонарушение. В городе должно быть в первую очередь безопасно, любыми способами. 


3 17
0
22 грудня 2020 17:44

то вы там знаете,что делает патрульная полиция. Да в отделении и то меньше делают 


1 20
0
22 грудня 2020 17:57

 Так патрули входят в нацполицию, в чем тогда разница?


2 6
364
22 грудня 2020 19:34

"Я особисто на Молодіжному виріс, я трішки знаю, – сказав мер."

 

Крутий фулюган з Молодіжногоjoy


19 0
0
22 грудня 2020 20:16

Мэр у нас очень противоречивый.Когда ему нужно,то рассказывает,что все детство провел в библиотеке на Молодежном,когда нужно- что он кое-что видел и не библиотечное.stuck_out_tongue_winking_eye

Теперь он полюбляетsmile не библиотеки,а полицию,но пусть "копы" не обольщаются-его любовь быстро проходит. Он уже заявляет,что детская библиотека имени Торубары только бюджет расходует,а принимает только несколько человек в день( ага,пусть люди в эпидемию ходят кучей туда и разносят заразу друг другу).

Так что и полицию он быстро забудет,когда...что-то пойдет не туда.smile

 

 


6 0
222
22 грудня 2020 20:58

ППС ходили в основном пешком по дворам и их боялись (те кто должен был бояться наказания за свои деяния)! А полицаи приезжают и пока восемь раз не извинятся не уедут... толку от них "не очень много"! Правильно писали выше, они кошмарят в большинстве случаев автомобилистов!
За всё лето раз 5 видел "велопехоту" и не меньше чем по трое ездили. Я чаще вижу пешие патрули нацгвардии недели полиции.


8 0
181
23 грудня 2020 09:06

Цитата: Marshall

ППС ходили в основном пешком по дворам и их боялись (те кто должен был бояться наказания за свои деяния)!


Поделюсь своим личным мнением. ППС неоднократно трогал меня за задницу (мужики, если что), чтобы поискать что-нибудь в карманах, когда мне было лет 15. А мы просто гуляли большой компанией малолеток. Были шумными идиотами, не спорю, но никого не трогали и не цеплялись. Однажды мне пытались доказать, что валявшийся на камнях выцвевший бульбулятор - это моё. И если у меня хватало наглости отстаивать свое мнение, то у товарищей просто отбирали деньги и сигареты. В этом Малецкий прав, и так было не только на Молодежном. Инфа 146%. 

Я не хочу защищать патрульных, но: машины были 2011 года. 5 лет назад их получили уже с пробегом. Средний километраж на смену был (если я не ошибаюсь) 200 км. Давайте считать. 200*365 и пусть на 7 (давненько приусы умерли) лет. Больше 500 000 км. При том, что вечно не было масла сменить его вовремя и тд. 

Насчет того, что пострадала оперативность - соглашусь. Сколько бы мне не говорили, что среднее время прибытия на вызов 7 минут, "раньше было лучше". А насчет того, что кошмарят автомобилистов - соглашусь. Патрулей как таковых не вижу давно. Нацгвардии много. Обычных патрульных... Знаю много людей, которые уволились, люди адекватные. 


4 2
0
23 грудня 2020 21:27

Цитата: Юлия Волынская
И если у меня хватало наглости отстаивать свое мнение, то у товарищей просто отбирали деньги и сигареты.

Ужасное горе происходило - не давали прокурить легкие еще хуже.


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх