У Кременчуці 12% пожежних гідрантів непрацездатні

30.11.2020, 13:32 Переглядів: 1 587 Коментарів: 1

Проблему вирішує КП «Кременчукводоканал»

У Кременчуці 12% пожежних гідрантів непрацездатні. Про це під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій повідомив головний фахівець відділу цивільного захисту міськрайонного управління ГУ ДСНС у Полтавській області, Юрій Сахно.


У місті є 1 284 вуличних пожежних гідранти. Вони знаходяться на балансі КП «Кременчукводоканал». Під час осінньої перевірки виявилося, що 159 з них непрацездатні і не можуть бути використані:

 

«Перелік несправних пожежних гідрантів з адресами їх розміщення направили КП «Кременчукводоканал». Але хочу зазначити, що яя цифра була станом на 18 листопада. У нас є тісна співпраця з підприємством, тому на 1 грудня, думаю, цифра буде значно краща. Частину тих гідрантів, які були несправні, буде відремонтовано», – заявив Юрій Сахно. 


Також, ДСНСники заявили, що більше половини пожежних гідрантів у Кременчуці важко знайти через відсутність покажчиків. А це поже призвести до трагічних наслідків. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
30 листопада 2020 14:21

  Возможно я не правильно понял информацию из СМИ , но в  2019 году Водоканал сказал, что нерабочих гидрантов около 11% (144 шт.) и ремонтирует по 2-3 гидранта каждый день. Сейчас конец 2020 года..


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх