За вихідні у Кременчуці виявили п'ятьох нетверезих водіїв

12.10.2020, 16:13 Переглядів: 2 156 Коментарів: 2

 

Всі отримали адмінпротоколи

За вихідні п'ятеро водіїв отримали протоколи від патрульних за керування у стані сп'яніння. За інформацією патрульної поліції, на вулиці Халаменюка поліцейські звернули увагу на машину Hyundai Coupe, в якої не горіла ліва фара. Зупинивши вказаний автомобіль, копи помітили у керманича ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду у лікаря-нарколога 46-річний чоловік відмовився.


На вулиці Житлобудівній зупинили водія, який керував автомобілем ВАЗ-2103 з непристебнутим ременем безпеки. Керманич з ознаками алкогольного сп’яніння від проходження огляду відмовився.


На вулиці Чкалова патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2108, що порушив правила дорожнього руху. 38-річний водій мав ознаки наркотичного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, але згодом почав ухилятись та не надав біологічну речовину для аналізу.


Ознаки алкогольного сп'яніння помітили поліцейські у водія BMW 320 на провулку Льва Толстого. 40-річний керманич відмовився від проходження огляду.


На вулиці Шевченка зупинили автомобіль Renault Megane за порушення правил дорожнього руху під час проїзду перехрестя. За кермом перебував 59-річний чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 1,37 проміле, що майже у 7 разів перевищує допустиму норму.


На всіх водіїв патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відповідні адміністративні матеріали.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 365
1
12 жовтня 2020 16:36

А тот что в чикаловский карьер съехал? 


0 3
22
12 жовтня 2020 17:38

Да не протоколы нужно составлять, а в Сингапур их всех, на перевоспитание.


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх