Судитимуть жителя Карлівки, який перевозив понад п'ять кілограмів «трави»

12.10.2020, 14:04 Переглядів: 2 177 Коментарів: 1

 

Водія зупинили через несправні габаритні вогні на автівці. Далі з'ясувалося, що чоловік керував машиною без документів, а в багажнику перевозив 5,5 кілограмів канабісу

Прокурори Карлівського відділу Кобеляцької місцевої прокуратури підтримуватимуть публічне обвинувачення в суді стосовно жителя Карлівки. У машині, якою він керував, знайшли кілька кілограмів канабісу.


14 вересня під час патрулювання правоохоронці зупинили автомобіль через несправність габаритних вогнів. Потім з’ясували, що водій керував машиною без документів, а в багажнику перевозив нарковмісні рослини.


Як повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури, експертиза встановила, що то – канабіс. У перерахунку на суху речовину – майже 5,5 кілограмів.


Чоловіку інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів в особливо великих розмірах без мети збуту (ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України). Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pol.gp.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
12 жовтня 2020 14:53

Уважаемый "Телеграф", почему нельзя писать комментарии под "продажными" статьями с пометкой "політична реклама"??? Да, они купили кусочек сайта, без проблем...но мы же за честные выборы или как всегда навыбираем додиков по приватке....


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх