Володимир Медведовський і команда «Довіри»: Кременчуку потрібна повна ревізія комунального господарства

12.10.2020, 14:30 Переглядів: 2 630

 

Молодий і активний представник команди партії «Довіра» Володимир Медведовський балотується у депутати Кременчуцької міської ради, щоб нарешті навести порядок у комунальній сфері міста.

«Це висококласний спеціаліст, який вже має великий досвід роботи в комунальній сфері. Тому не з чуток знає про проблеми міста та має шляхи їх вирішення.  Володимир Медведовський впевнений: щоб зрозуміти всю глибину проблем функціонування міста, необхідно зробити всебічну ревізію комунального господарства», - зазначається на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».


Володимир Медведовський впевнений: головне, щоб робота влади була не декларативною, а реальною.


За плечима він вже має вагомі здобутки: створив юридичний відділ КП «Кременчукводоканал» та налагодив його діяльність.


Завдяки його успішному керівництву у КП «Міськсвітло», за невеликий проміжок часу це підприємство закінчило фінансовий рік з прибутком.


Володимир Медведовський брав активну участь в роботі погоджувальної групи Кременчуцької міської влади та Європейського інвестиційного банку, успішно просував проект зовнішнього освітлення міста – єдиного в Україні на той момент.


Також впроваджував методи управління та застосування нових технологій у роботі підпорядкованого підприємства.


«Я патріот свого міста. Кажу це відверто і не заради гучних слів. Я дійсно готовий працювати для кременчужан, аби заслужити їх довіру, бо Кременчук – це моя історія й історія моєї родини. Вважаю, що промисловість міста має працювати та наповнювати бюджет. А завданням міської влади має стати забезпечення належних умов для ведення бізнесу у місті», – розповів Володимир Медведовський.


Він іде на вибори разом з партією «ДОВІРА», бо вважає, що довіра – це саме те, чого не вистачає сьогодні людям.


«Я обрав «ДОВІРУ», щоб зробити владу прозорою. Адже це ключ до порядності, а тільки порядність може забезпечити довіру та розвиток», – резюмував Володимир Медведовський.


Нагадаємо, що до лав партії «Довіра» також приєднався Андрій Калінов – відомий вчений і науковець, який поставив собі за мету змінити життя кременчужан на краще. Для цього він має досвід та бачення, і щоб реалізувати свої задуми, балотується до Полтавської обласної ради.


У свою чергу, на посаду міського голови Кременчука від партії «Довіра» балотується Тетяна Сідерка, яка давно бореться за вирішення найголовніших соціальних проблем міста.



Прес-служба політичної партії «Довіра»

Автор: Політична реклама
Теги: ДОВІРА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020:

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Особливості місцевих виборів-2020:

У ЦВК виділили чотири особливості виборів, які відбудуться 25 жовтня:

  • вибори будуть організовуватися на новій територіальній основі;
  • у рік проведення чергових місцевих виборів відбудуться перші місцеві вибори до тергромад, які призначаються і проводяться разом із черговими;
  • вибори депутатів місцевих рад будуть організовуватися і проводитися за новими виборчими системами;
  • місцеві вибори передбачають дотримання гендерної квоти – серед кожних п'яти кандидатів у списку має бути щонайменше дві жінки. Без дотримання квот можуть відмовити кандидатам усього списку.

Зокрема місцеві вибори будуть проводитись за двома системами: партійна пропорційна система та відкриті виборчі списки для міст із населенням від 90 тис., мажоритарна - для решти.

Система відкритих списків дозволить виборцям голосувати не лише за партію, а й за конкретного кандидата, якого вони хочу бачити при владі. Тобто спочатку виборець має проголосувати за партію, а потім – за окремого кандидата від цієї партії.

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх