У Полтаві чоловік вбив 36-річну жінку і залишив тіло у ванній

9.10.2020, 14:04 Переглядів: 3 726

 

Нападник завдав жертві численних ножових поранень

Вчора, 8 жовтня, у Полтаві чоловік вбив 36-річну жінку і залишив тіло у ванній. Про це сповістив відділ комунікації поліції Полтавської області.


Інформація про конфлікт в одній із квартир будинку на вулиці Івана Мазепи надійшла до поліції від місцевих мешканців близько 16.00.

Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група Полтавського відділу поліції, у ванній кімнаті квартири, на яку вказували громадяни, поліцейські знайшли мертвою 36-річну полтавку зі слідами насильницької смерті.


За попередньою версією слідства, між потерпілою та місцевим 41-річним чоловіком виник конфлікт, у ході якого полтавець завдав жінці численні ножові поранення, внаслідок чого вона померла.


За фактом умисного вбивства слідчий поліції Полтави відкрив кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту повідомлили про підозру, зараз вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: styler.rbc.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх