Неподалік Кременчука фура наїхала на велосипедиста

8.10.2020, 11:02 Переглядів: 3 754 Коментарів: 2

 

Чоловік загинув на місці пригоди

Увечері 7 жовтня правоохоронцям стало відомо про ДТП, яка сталася на автодорозі «Хорол - Семенівка - Кременчук», неподалік села Жуки. Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що автомобіль DAF CF 75 під керуванням 33-річного водія, мешканця Волинської області, наїхав на велосипедиста. Керував двоколісним транспортом 66-річний чоловік.


У відділі комунікації повідомили, що велосипедист загинув на місці події. За інформацією департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА, потерпілий – мешканець Жуків. Чоловік їхав у попутному напрямку.


 

По факту ДТП почали розслідування. Юридична кваліфікація - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

171
8 жовтня 2020 12:06

Жилет? Катафоты?...


23 0
150
8 жовтня 2020 12:37

Чем руководсвуются олени, а они рельно олени, которые садятся на велосипед без какого-либо катафота в темную пору?  Где инстинкт самосохранения?  Если вам все равно на свою жизнь, то почему из-за вас должны страдать другие?

 

Предлагаю приравнять гонщиков на великах в темную пору добы без катафотов к управлению в нетрезвом виде с аналогичным штрафом, хотя это не помжет)))

 

П.С. А можно при виде такаго оленя, остановиться, взять палку,  вставить в колеса, а потом выбросить этого оленя вместе с великом в лесопосадку искать катафот?  Реально уже не один раз сердце в пятки уходило из-за таких.


22 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх