Двох підозрюваних у погрозах кременчуцькому копу відпустили під особисте зобов'язання

1.09.2020, 16:02 Переглядів: 2 221

Суд відмовив у клопотанні слідчого про взяття під варту

28 серпня в Автозаводському районному суді обрали міру запобіжного заходу щодо двох чоловіків, яких підозрюють у порушенні ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.


Нагадаймо, 26 серпня слідчо-оперативна група приїхала на виклик до однієї з малосімейок у центрі Кременчука. На місці події виявила кількох молодих людей, які розпивали алкоголь та матюкалися. На зауваження правоохоронців чоловіки одразу проявили агресію. Один із правопорушників дістав ножа та почав погрожувати оперативникові. У цей момент інший чоловік раптово вхопив поліціянта ззаду. Щоб відбити напад на колегу, слідчий поліції застосував фізичну силу та затримав одного з нападників. Інший фігурант втік, але за кілька хвилин місце його переховування встановили.


З ухвали суду стало відомо, що слідчий клопотав посадити чоловіків під варту. Проте суд у клопотанні відмовив та застосував особисте зобов'язання.


Одного з чоловіків підозрюють у порушенні ч. 1 ст. 345, а іншого - у порушенні ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх