За ніч у Кременчуці виявили трьох нетверезих водіїв

26.08.2020, 13:03 Переглядів: 2 240

Керманичі відмовилися перевірятися на алкотестері, та все одно отримали п'яні протоколи

За нічну зміну кременчуцькі копи виявили на дорогах трьох нетверезих водіїв. За інформацією патрульної поліції, на вулиці Василя Симоненка зупинили вантажівку Volvo. 33-річний водій керував автомобілем, який мав технічні несправності. Під час розгляду справи у керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння.


 

Інспектори склали на водія адмінматеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, який має технічні несправності) КУпАП.


На вулиці Суворова патрульні помітили ВАЗ, водій якого не ввімкнув покажчик повороту. Під час спілкування поліцейські виявили у 33-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння.


На чоловіка склали адмінматеріали: протокол ч. 1 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 2 ст. 122 (Не подання сигналу світловими покажчиками повороту відповідного напрямку руху) КУпАП.




 


На проспекті Полтавському патрульні зупинили Москвич-2140, тому що 40-річний водій проїхав на заборонений червоний сигнал світлофору. Крім того, поліцейські виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння.


Інспектори склали на громадянина адмінматеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 2 ст. 122 (Не виконання вимог сигналу світлофору) КУпАП.


 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх