За добу на Полтавщині сталося три аварії, внаслідок однієї загинув велосипедист

25.07.2020, 16:01 Переглядів: 4 757

Двоє людей травмувалися

24 липня на Полтавщині трапилося три аварії, у яких одна людина загинула та двоє травмувалися. Інформацію надав відділ комунікації поліції Полтавської області.


Близько 12.00 у Полтаві, на проспекті Миру, зіткнулися автомобіль ГАЗ під керуванням 35-річного водія та авто ВАЗ 21011, за кермом якого їхав чоловік 57 років. Унаслідок ДТП пасажирка ВАЗу отримала тілесні ушкодження, її ушпиталили до міської лікарні.


Близько 20.00 в селі Слободо-Петрівка 28-річний водій скутера Viper не впорався з керуванням, виїхав за межі автодороги і перекинувся. Потерпілий отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої районної лікарні.


А близько 1.00 на 308 км автодороги Київ-Харків, поблизу села Кукобівка, 36-річний керманич вантажівки MAN збив велосипедиста, який загинув на місці події.


Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА сповістив: смертельна аварія сталася через те, що мешканець Миргорода не витримав безпечний боковий інтервал при випередженні, тому наїхав на велосипедиста, який рухався праворуч у попутному напрямку. Особа загиблого встановлюється.


За даними фактами відомості внесені до ЄРДР за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Поліція розпочала досудове розслідування.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх