На Полтавщині судитимуть міського голову, який розтратив 845 тисяч бюджетних коштів

5.07.2020, 08:20 Переглядів: 6 660

Чоловік був причетний до того, що підрядник, який не виконав будівництво спортмайданчика у повному обсязі, отримав бюджетні гроші

Лубенська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно одного з міських голів Полтавської області, який підозрюється у розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах, та видачі завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України). Про це повідомляє прокуратура Полтавщини.

 

За даними слідства, посадовець уклав із директором товариства договір про будівництво спортивного майданчика. У подальшому підрядник не виконав роботи у повному обсязі та не доставив штучне покриття. Незважаючи на це, міський голова підписав акти виконаних будівельних робіт та платіжні доручення і надав бухгалтерські документи у казначейство, на підставі яких місцева рада перерахувала підряднику з бюджету понад 845 тисяч грн.

 

Під час досудового розслідування матеріали щодо підрядника були виділені в окреме провадження і наразі обвинувальний акт щодо нього перебуває на розгляді в суді.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх