Засудили чоловіка, який у Полтаві пропонував патрульним 10 тисяч гривень хабара

27.03.2020, 13:23 Переглядів: 2 305

Обвинувачений сів за кермо нетверезим та в'їхав у іншу автівку. Щоб патрульні не складали адмінпротокол за п'яне водіння, чоловік запропонував неправомірну вигоду

Нещодавно Київський районний суд Полтави розглянув кримінальну справу, відкриту по факту пропозиції неправомірної вигоди службовій особі.


З Єдиного державного реєстру судових рішень стало відомо, що обвинувачений в ніч на 2 листопада у Полтаві вчинив ДТП. 2 листопада близько 1.17 нетверезий чоловік за кермом ВАЗ-210990 в'їхав у автівку, що була припаркована на узбіччі.


На місце ДТП приїхав екіпаж патрульних, який складався з двох патрульних. Обвинуваченого перевірили за допомогою алкотестеру. Результат - 1,77 проміле.


Щоб уникнути відповідальності за порушення ч. 1 с. 130 КУпАП (водіння у нетверезому стані), водій двічі запропонував двом поліцейським 10 тисяч гривень хабара. Ця сума призначалася для того, щоб правоохоронці не складати протокол.


У результаті в суді чоловік свою вину визнав та розкаявся.


Суд визнав водія винним у порушенні ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 8500 грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх