У Кременчуці впіймали двох водіїв під наркотиками і без права керувати авто

12.01.2020, 09:14 Переглядів: 3 438 Коментарів: 2

На обох склали протоколи та винесли постанови

Останніми днями у Кременчуці полісмени зупинили двох водіїв, які знаходилися у стані наркотичного сп'яніння, а крім того, були позбавлені права керувати автівками. Про ці випадки інформує патрульна поліція міста.


Першого керманича виявили вночі з 10 на 11 січня на вулиці Харківській, де увагу поліцейських привернув автомобіль Ford Connect.


Під час спілкування з водієм авто патрульні помітили, що, ймовірно, чоловік сів за кермо під наркотиками, оскільки були присутні явні ознаки: порушення мови, зіниці очей не реагували на світло, порушення координації рухів. Але від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився в присутності двох свідків.


 

Окрім того, в ході перевірки документів з'ясувалося, що керманич позбавлений права керування за подібні випадки.


Патрульні склали на чоловіка протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами).


Другий водій під наркотиками трапився копам 11 січня близько 15.00. Поліцейський екіпаж зупинив автомобіль Mercedes за порушення правил дорожнього руху.


В ході розгляду справи про адміністративне правопорушення правоохоронці виявили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився, однак це не звільнило його від відповідальності.


 

Як і у першому випадку під час перевірки документів з’ясувалося, що керманич не має права сідати за кермо транспортного засобу. Інспектори відсторонили водія від керування, склали протокол та винесли постанову.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 088
12 січня 2020 09:44

Респект Копам.


4 1
118
12 січня 2020 17:50

Хорошо бы и машины на штрафплощадку поставить надолго. Хотя бы пока по 10000 не выплатят. Иначе что мешает им завтра же опять выехать под наркотой???


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх