На Полтавщині шахраї видурили у людей понад мільйон гривень

3.01.2020, 17:54 Переглядів: 4 738 Коментарів: 1

 

Потерпілі вносили передоплату за товар, який у результаті не отримували. Якщо ви стали жертвою цієї афери - зверніться до СБУ

Служба безпеки України блокувала у Полтавській області схему масштабного обкрадання людей через мережу Інтернет. Про це повідомляє пресслужба відомства.


12 мешканців регіону налагодили шахрайський механізм. Зловмисники розміщували на сайтах оголошень неправдиву інформацію про начебто продаж автомобілів, сільськогосподарської та побутової техніки, мобільних телефонів. Покупці перераховували гроші на один з банківських рахунків підставних осіб як передоплату. Проте товари замовники не отримували.


Протиправна діяльність аферистів завдала збитків громадянам на загальну суму понад 1 мільйон гривень.


Під час 25 обшуків у помешканнях та автомобілях організаторів угруповання правоохоронці виявили банківські картки, комп’ютерну техніку, зброю та інші речові докази незаконних дій. Наразі вирішується питання щодо здійснення повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


СБУ просить всіх потерпілих звертатися за номерами телефонів: 0532-51-18-38, 068-858-13-03 або особисто за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 39.


Викриття зловмисників проводилось спільно зі слідчим поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

916
3 січня 2020 19:47

Треба бути конченим, що б робити предоплату  хто зна кому. Ну можна там до 200 грн. не більше за якийсь пустячок з інтернет магазину. Інше тільки після того як отримаєш товар в руки та перевіриш його...


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх