16-річна кременчужанка, яка вбила вітчима, отримала вирок

1.12.2019, 14:27 Переглядів: 13 268 Коментарів: 2

Вирок суду поки що не набув законної сили

Автозаводський районний суд винес вирок щодо 16-річної кременчужанки, яка вбила вітчима. Дівчину засудили за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України) до 2 років 6 місяців позбавлення волі. Суд врахував обставини, що пом’якшують покарання, а саме: вчинення злочину неповнолітньою внаслідок збігу тяжких сімейних обставин та сприяння його розкриттю. Про це повідомляє пресслужба прокуратури. 

 

Під час досудового розслідування встановили, що у лютому цього року вітчим та падчерка перебували в квартирі за місцем проживання. Чоловік зробив зауваження дівчині щодо куріння цигарок. У відповідь  неповнолітня схопила ніж та вдарила ним вітчима у груди. Від отриманих травм 34-річний потерпілий помер на місці події.


 

Вирок суду поки що не набув законної сили.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

915
1 грудня 2019 16:04

А які тут обставини, що пом’якшують покарання?... Чоловік зробив зауваження дівчині щодо куріння цигарок. У відповідь  неповнолітня схопила ніж та вдарила ним вітчима у груди.


14 2
0
4 грудня 2019 23:13

Посмотрите видео с матерью, у меня после него больше вопросов, чем ответов. А может и справедливо делал замечание, п.к. не хотел видеть курящую патчерицу?! Ничего, отсидит, не отсидит... пройдёт время, выскочить замуж за бизнесмена, который ни сном ни духом (как в предыдущей моей истории) не будет знать о её похождениях и спустя несколько лет он купит, уже жене, дорогой джип БМВ с дублированными цифрами на номере. (Сарказм, совпадение с реальными персонажами - чистая случайность)

____

Но скилеты то в шкафу останутся...


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх