У Полтаві п'яний поліцейський з товаришем кидалися на перехожих

1.10.2019, 13:03 Переглядів: 5 727 Коментарів: 3

Побили двох студентів, напали на жінку та завдали тяжких тілесних ушкоджень чоловікові, який за неї заступився

У неділю, 29 вересня, у період з 21.00 до 22.00 у Полтаві двоє нетверезих чоловіків здійснили ряд жорстоких нападів на перехожих: побили двох студентів, напали на жінку та завдали тяжких тілесних ушкоджень чоловікові, який за неї заступився. Як з'ясувалося пізніше, один з нападників виявився співробітником полтавської поліції. 


30 вересня відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив про те, що двоє п'яних чоловіків напали на місцеву мешканку у Подільському районі Полтави, біля одного із житлових будинків на вулиці Небесної Сотні. За жінку заступився перехожий, внаслідок бійки він отримав від нападників тяжкі тілесні ушкодження. На допомогу жінці з будинку вибіг її чоловік. Він відігнав нетверезих чоловіків від дружини, вистреливши угору з пістолета з гумовими кулями, яким володіє на законних підставах.


Коли на місце події прибули копи, вони встановили особи чоловіків, які спровокували конфлікт.


Поліція відкрила кримінальні провадження за двома статтями КК України – ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження).


У цей же день керівник громадської організації «Українська академія лідерства» Роман Тичківський на своїй сторінці у Фейсбуці заявив, що ті ж самі п'яні чоловіки у той же день напали на двох студентів його академії. Одного з них, 17-річного Максима Кутняка, чоловіки побили бейсбольною битою, через що у юнака розірвалася селезінка. Хлопця відвезли до місцевої лікарні та прооперували.


Як доказ він навів витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.


 


Як виявилося, одним з нападників був працівник батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава» Василь Твердохліб.


Причетність співробітника поліції до нападів на перехожих у Полтаві підтвердив й керівник Головного управління поліції Полтавської області Андрій Замахін. Він повідомив, що за даним фактом проведуть службове розслідування, за його результатами приймуть управлінське рішення щодо подальшої роботи Василя Твердохліба в органах поліції.


- Ми категорично засуджуємо такі дії з боку будь-кого, а тим паче працівника правоохоронного органу! Принагідно інформую, що ми завжди відкриті до діалогу і закликаю громадян негайно повідомляти нам про будь-які порушення з боку правоохоронців. Реагування буде миттєве, об’єктивне та законне! - наголосив Андрій Замахін.


Крім того, матеріали досудового розслідування за підслідністю будуть скеровані до Теруправління Державного бюро розслідувань для проведення подальших процесуальних дій.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ФБ Романа Тичківського
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

767
1 жовтня 2019 13:16

Ну посадить явно не посадят, хотя надо и на общую зону, думаю просто переведут куда-то, возможно с повышением, как они обычно и делают. А так как было быдло мусорское, так и осталось.


33 1
0
1 жовтня 2019 16:52

..."вистреливши угору з пістолета з гумовими кулями, яким володіє на законних підставах"...
Вот железные нервы у человека! Другой ды отстрелил ихнее мужское "недостоинство" и был бы правым! А если бы не было при себе оружия, мог бы и сам получить тяжкие телесные...


12 1
1 656
1 жовтня 2019 18:17

Цитата: VladimirS

..."вистреливши угору з пістолета з гумовими кулями, яким володіє на законних підставах"...
Вот железные нервы у человека! Другой ды отстрелил ихнее мужское "недостоинство" и был бы правым! А если бы не было при себе оружия, мог бы и сам получить тяжкие телесные...

Еще раз доказывает что надо законы давно править.


4 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх