У Полтаві затримали підозрюваного у вбивстві 18-річної студентки

25.07.2019, 17:58 Переглядів: 7 272 Коментарів: 1

 

Ним виявився 18-річний хлопець, який товаришував з покійною

Вчора у вечірньому випуску ТСН на 1+1 вийшов сюжет про трагічну смерть 18-річної студентки у Києві. Батько Анастасії Чернявської звернувся до правоохоронців, бо не міг зв'язатися з донькою, яка поїхала з Полтави навчатися до столиці. Подробиці трагедії оприлюднила прес-служба Національної поліції України.


Прибувши до квартири, яку винаймала дівчина, поліцейські побачили, що двері у помешкання незамкнені. Тіло студентки з численними ножовими пораненнями виявили на підлозі, поряд з ним лежав закривавлений ніж.


За фактом загибелі студентки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці опитали свідків, вивчили відео з камер спостереження – так встановили особу можливого підозрюваного. Ним виявився 18-річний товариш загиблої. У поліцейських з'явилася інформація, що підозрюваний може переховуватися у Полтаві, тому орієнтування надали полтавським копам, також до Полтави виїхали столичні оперативники. Там хлопця затримали та доправили до Києва, де його допитають.


Начальник Головного управління поліції у місті Києві Андрій Крищенко розповів, що коли поліцейським ще не було відомо про вбивство дівчини, підозрюваний разом із батьками та адвокатом прибув у полтавську поліцію і написав заяву про те, що у Києві саме дівчина здійснила на нього напад.


- Однак є достатньо речових доказів щодо його причетності до цього злочину. Нині він надає перші пояснення, згодом ми з’ясуємо мотив вбивства і обставини цієї події. За погодженням із прокурором йому буде оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрано запобіжний захід, – прокоментував Андрій Крищенко.


У квартирі, де сталося вбивство, правоохоронці знайшли одяг підозрюваного зі слідами крові, які він намагався запрати, зараз поліція обшукує помешкання юнака.


Що сталося між дівчиною та хлопцем у тій квартирі – встановить слідство. За вчинення умисного вбивства 18-річному полтавцю загрожує до 15 років позбавлення волі.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ФБ Анастасії Чернявської Джерело відео: ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
25 липня 2019 18:32

Соболезнования родным и близким.

А убийце: Тюрьма + Пресс хата + Рак печени!


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх