У Кременчуці повішеною знайшли 23-річну дівчину: брат підозрює, що сестрі «допомогли»

19.06.2019, 15:02 Переглядів: 10 668

Напередодні кременчужанка нібито посварилася зі своїм хлопцем, бо побачила у його машині незнайому жінку

 

У четвер, 13 червня, близько 17.00 у квартирі одного з будинків на вулиці Соборній знайшли повішеною 23-річну Дарину. Про це «Телеграфу» розповів рідний брат померлої Артем.


За словами Артема, знайшли дівчину її подруги. Вхідні двері у квартиру були відчинені, всередині був увімкнений телевізор. На шиї жінки був шарф, зачеплений на «торці» дверей.


Брат розповів, що пізніше родичі знайшли передсмертну записку. Артем стверджує, що записку писала не Дар'я (чоловік показав нам фотографії нібито передсмертної записки дівчини та її записник, де вона нотувала свої плани – почерки не співпадають).


Артем не вірить, що сестра могла покінчити життя таким чином. Близький родич розповів, що у дівчини була дитина, яку вона дуже любила. Дар'я будувала плани, наприклад, з'їздити з дитиною на море.


У переддень трагедії Дар'я та її хлопець мали зустрітися. Артем розповів, що сестра годувала у квартирі хлопця кота, поки господар був у відпустці. По дорозі на зустріч Дар'я нібито побачила у машині свого хлопця іншу жінку. Після цього дівчина посварилася зі своїм обранцем. Зі слів Артема, сестра погрожувала побити йому машину.


З хлопцем Дар'ї Артем спілкувався щодо трагедії. Артему здалося, що хлопець чогось не домовляє.


Також Артем стверджує, що з квартири, де знайшли тіло Дар'ї, зникло близько півтори тисячі гривень. Крім того брат поскаржився на роботу поліції: за його словами, свідків та хлопця не опитали, відбитки не зняли.


Прес-служба Кременчуцького відділу поліції повідомила, що відкрито кримінальне провадження, проводиться судово-медична експертиза. Попередня версія - самогубство, ознак насилля на тілі не виявили.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх