«По гарячих слідах» затримали чоловіка, який пограбував житло кременчужанина

13.04.2019, 09:03 Переглядів: 3 174

 

Затримали його в районі Пивзаводського шляхопровіду

По гарячим слідам виявлено громадянина причетного до незаконного проникнення у житло кременчужанина. За інформацією прес-служби патрульної поліції, 11 квітня, близько 12 години, на спецлінію «102» надійшов виклик на проспект Лесі Українки. Заявник повідомив патрульним, що в його помешканні знаходяться невідомі особи, які ймовірно проникли у середину шляхом пошкодження замків вхідних дверей. Втримати їх на місці власникові не вдалось.


 


Охоронці порядку отримали від заявника необхідну інформацію для проведення пошукових дій та негайно почали обстежувати прилеглі території і двори. В районі Пивзаводського шляхопровіду патрульні помітили чоловіка зовнішні ознаки якого підпадали під опис.

Потерпілий впізнав особу, яка може бути причетна до незаконного проникнення. Також, під час поверхневої перевірки із у 39-річного громадянина виявили інструменти та речі, які вірогідно були засобом скоєння злочину.


До приїзду співробітників Кременчуцького відділу поліції забезпечено охорону місця події. Кримінально-правову оцінку діям останнього нададуть слідчі.


 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх