«У нас зі стелі тече, а у сусідів взагалі провалилася», - працівниця магазину на Першотравневій

25.09.2018, 15:05 Переглядів: 5 587

 

Працівники магазину вже викликали поліцію, зверталися в службу підтримки мера, телефонували в Дніпро, але все безрезультатно

Сезон дощів приніс проблеми тим, хто не встиг відремонтувати дах. Серед них і невеличкі магазини, які постраждали від несвоєчасного завершення ремонту своїх сусідів. До редакції “Телеграфу” звернулася завідувачка магазином медичної техніки Таміла, який знаходиться на вул. Першотравневій 63/16. За словами жінки, дах зняли ще на початку літа і ось восени, коли задощило й почалися проблеми. На початку осені їх вже підтоплювало, два тижні били на сполох, щоб під час сонячної погоди встигли закінчити ремонтні роботи. Дах так і не перекрили, й повторними дощами зі стелі знову почало капати.


- У нас тонуть медичні товари. Поставили відра, але тече не з одного місця. Добре, хоч нам вдалося з даху прибрати гіпсокартонні блоки, від яких постраждали сусіди. В них гіпсокартонні блоки провалилися у приміщення, - розповіла Таміла.



Потерпілі навіть не знають куди вже звертатися.


- На будівництві вивісок, що це супермаркет АТБ, немає. Орендатор приміщення спілкувався з забудовником, подавали заявку в Дніпро, але робота стоїть. Вже викликали поліцію, писали заяву, зверталися навіть у службу підтримки мера на 15-63, але безрезультатно, - зауважила завідуюча магазину медтехніки Таміла.


Нагадаємо, що магазин на вул. Першотравневій, який навпроти залізничного вокзалу, хотіли побудували без погодження з мерією Кременчука.



Мешканці будинку в якому розпочалися роботи з облаштування супермаркету скаржилися на ремонтні роботи. Після підняття висоти даху супермаркету на 30 см мешканці другого поверху опинилися наче у підвалі.


30 травня депутати Кременчуцької міської ради вирішили виключити питання про надання землі в оренду під супермаркет з порядку денного.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: Таміла
Теги: АТБ крыша
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх