На 17 років позбавили волі полтавця, який нападав на жінок

27.11.2016, 11:11 Переглядів: 4 273

На 17 років позбавили волі полтавця, який нападав на жінок

Упродовж жовтня-грудня 2015 року чоловік вчинив 4 розбійні напади

30-річного полтавця, який вчинив 4 розбійні напади на полтавок, засудили до 17 років та 1 місяця позбавлення волі. Як повідомляє прес-служба прокуратури, рішення прийняла колегія суддів Октябрського районного суду Полтави.

 

Упродовж жовтня-грудня 2015 року чоловік вчинив 4 розбійні напади, спричинивши жінкам матеріальну шкоду на загальну суму майже 188 тис. грн. Окрім цього, 2 потерпілі отримали тяжкі тілесні ушкодження, повідомила заступник начальника управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності прокуратури області Наталія Лець.

 

За її словами, чоловік вистежував жінок у нелюдних місцях або проникав до будівель, як правило, у темну пору доби, наносив жертвам сильні удари та привласнював майно.


- Одна з потерпілих працювала фармацевтом аптеки, тож, вдершись до приміщення, нападник пограбував не лише жінку, а й поцупив понад 3 тис. грн. із каси закладу, - розповіла один з епізодів Наталія Лець.

 

Іншу потерпілу зловмисник добре знав, адже свого часу він облаштовував їй домогосподарство. Переконавшись, що жінка вдома сама, він побив її, забрав ювелірні вироби і з місця вчинення злочину втік. Від отриманих травм потерпіла невдовзі померла.

 

- Вказані злочини були розкриті завдяки діяльності міжвідомчої групи, до складу якої входили працівники регіональної прокуратури, управління карного розшуку та слідчого управління ГУ НП в області, - констатувала заступник начальника управління.

 

Довідково: полтавець засуджений за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 2, 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення та із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Вирок суду 1-ї інстанції поки що не набув законної чинності.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх