Кременчуцького футболіста Романа Безуса можуть засудити у Бельгії

22.11.2016, 17:16 Переглядів: 6 168

Екс-гравець “Кременя”, полтавської “Ворскли”, київського “Динамо” та “Дніпра” потрапив під приціл бельгійських правоохоронців

Півзахисник з Кременчука Роман Безус потрапив під приціл бельгійських правоохоронців. Гравця “Сент-Трюйдена” можуть дискваліфікувати за грубу гру у матчі з “Брюге”. За інформацією sportarena, на 27-й хвилині у Безуса не витримали нерви після того, як грубо порушив правила гравець команди гостей Хосе Іск'єрдо. Падаючи на газон, Безус п'ятою відмахнувся по супернику. Арбітр матчу нагородив обох учасників інциденту попередженням.

 

 

Крім того, вже в другому таймі Безус спеціально наступив на ногу супернику, коли той віддавав передачу, що залишилося поза увагою арбітра.

У Бельгії за підсумками 15-го туру розглядається чотири епізоди, що стосуються грубої не спортивної поведінки, два з них щодо Безуса. Відзначається, що, згідно з однією зі статей, Безус може постати перед Федеральною прокуратурою Бельгії за умисне нанесення ушкоджень.

 

Нагадаємо, що для Безуса подібна «витівка» не є першою в його кар'єрі. На тренувальних зборах з Дніпром, де півзахисник виступав до переїзду до Бельгії, хавбек посварився з суперником з Франкфурта в товариському матчі. В одному з епізодів Безус втратив контроль над собою і вдарив ногою суперника, який знаходився на газоні. Одноклубник потерпілого, в свою чергу, завалив українця на траву, після чого до місця події прибігли інші гравці обох команд, і на полі почалася бійка. На щастя, в масове побоїще сутичка не перетворилися.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх