Під Полтавою невідомі в масках скоїли два розбійні напади та вбили чоловіка

19.11.2016, 20:53 Переглядів: 6 688

Під Полтавою невідомі в масках скоїли два розбійні напади та вбили чоловіка

Автомобілістів, які рухалися 18 листопада по трасі Київ - Харків в районі вказаного села (369 км) в період часу з 19 до 23 годин прохають повідомити інформацію про автомобілі, які стояли на узбіччі автодороги, а також надати відео з авторегістраторів

18 листопада в селі Василівка на Полтавщині сталося два розбійних напади. За даними прокуратури, злочинці увірвавшись до осель, зв'язали господарів та вимагали грошей. 

 

Заступник начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області Наталія Лець повідомила, що в кожному з будинків непрохані гості спочатку завдавали господарям кілька ударів, зв’язували їх, а потім викрадали гроші та золоті прикраси. 

 

Під Полтавою невідомі в масках скоїли два розбійні напади та вбили чоловіка

 

- Під час одного з розбоїв на допомогу господарю прийшов брат, в якого нападники вистрілили з вогнепальної зброї. Від отриманого поранення останній помер на місці, - розповіла Наталія Лець.


Відомості про даний факт внесені до ЄРДР за ч. ч. 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень з проникненням у житло) та п. п. 6, 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів та з метою приховати інший злочин) КК України.

 

Автомобілістів, які рухалися 18 листопада по трасі Київ - Харків в районі вказаного села (369 км) в період часу з 19 до 23 годин прохають повідомити інформацію про автомобілі, які стояли на узбіччі автодороги, а також надати відео з авторегістраторів.

 

За наявною інформацією просять звертатися за телефонами: (099) 035-30-15 або (050) 346-45-54.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх