Про шоколадну фабрику та три сенсаційні злочини: що кременчужанам прочитати на вихідних

12.11.2016, 11:40 Переглядів: 2 520

Про шоколадну фабрику та три сенсаційні злочини: що кременчужанам прочитати на вихідних

Якщо Ви не знаєте, чим зайняти себе у вільний від роботи час, рекомендуємо Вам обрати гарну книгу зі свіжої добірки літературних новинок відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, яку спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа» підібрала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Будь-які зміни не завжди відбуваються раптово. Здебільшого, їм передує низка подій, що й приводить до фундаментальних змін у світогляді. Ось про це і є книга молодого письменника Андрія Голубєва «Артхаус: Not to Be Hip».

У безтурботному студентському житті сімнадцятирічного Сашка повільно, але впевнено відбуваються зміни, причиною яких, здавалося б, мав бути він сам, але завжди та щоразу все не так просто, як може видатися на перший погляд. По-підлітковому серйозні стосунки з дівчиною, товариські з друзями-однолітками та непрості з батьками – усе це дуже важливо для нього. Але важливо і знайти себе…

Про шоколадну фабрику та три сенсаційні злочини: що кременчужанам прочитати на вихідних

 

 

Крістіан Генна – популярна американська письменниця, авторка понад 20 романів, володарка кількох престижних нагород. «Соловей» - життєствердна і надзвичайно зворушлива історія, що розгортаються на тлі Другої світової війни під час нацистської окупації Франції.

В’янн Моріак – сільська вчителька, яка, провівши на війну свого чоловіка, змушена щодня докладати неймовірних зусиль, аби врятувати свою родину: виживати без їжі і грошей, ділити дах з ворогом і пережити нелюдські страждання.

А її сестра Ізабель зовсім інша – вона не хоче підкорятися ворогові, тому й приєднується до партизанського руху спротиву.Сестри дуже різні, і на цій війні у кожної свій шлях і свій подвиг.

Про шоколадну фабрику та три сенсаційні злочини: що кременчужанам прочитати на вихідних

 

 

Ной Чарни «Двойная рокировка». Три сенсационных преступления в мире искусства, потрясших Европу, произошли одновременно…

Из римской церкви исчез шедевр Караваджо. В Лондоне воры наведались в Национальный музей современного искусства. Пропало полотно Малевича. Есть ли связь между этими преступлениями? Все уверены, что нет.

Но постепенно все расследования объединяются в одно трудное, смертельно опасное дело – дело о сложной, многоходовой преступной комбинации, цель, которой пока остается неясной…

В похмурі осінні дні, коли на вулиці холодно та незатишно, так приємно посидіти вдома з цікавою книгою та чашечкою чаю. Проводити час у товаристві гарних книжок полюбляють не тільки дорослі, а й діти особливо зараз,коли на вулиці холодно та незатишно і зовсім не хочеться гуляти. Тому хотілося б представити книгу і для них.

Про шоколадну фабрику та три сенсаційні злочини: що кременчужанам прочитати на вихідних

 

 

«Чарлі і шоколадна фабрика» - найпопулярніша книга англійського письменника Роальда Дала. А видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», яке видало цю книгу українською мовою стверджує, що це одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.

Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік дарували подарунок – маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужим нікого. Це одна з найзворушливіших історій нашого часу.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх